♥ H2D HIUSTENKUIVAAJA & PUIKKOKIHARRIN

💎 Tämä postaus on tehty yhteistyössä BeautyH:n kanssa 💎

Sain BeautyH:lta testiin heidän tuotteitaan ja tällä kertaa esittelyssä H2D iR-hiustenkuivaaja ja H2D Magicurl Waver Wand kiharrin


Hiustenkuivaaja eroaa muista sisäänrakennetulla infrapunalämmittimellä ja kolmen vuoden takuulla. Lämmölle ja puhallukselle löytyy kolme eri säätöä ja kylmäpuhallukselle on oma painike.

Mun oma hiustenkuivaaja on ostettu alan tukusta ammattikäyttöön ja käytinkin sitä liiketyöskentelyssä. Mun kuivaaja on vähän kevyempi, mutta tää H2D on huomattavasti tehokkaampi! Nyt menee hiustenkuivaaja vaihtoon ⬆️

Vinkki hiustenkuivaamiseen: Kuivaa hiukset ensin huolellisesti pyyhkeeseen. Moni aloittaa kuivaamisen latvoista, mutta kuivaat hiukset huomattavasti nopeammin, kun kuivaat ensin tyven kauttaaltaan. Jos haluat kuivata hiukset suoriksi, kuivaa ensin tyvi, ota sitten iso harja, liu'uta harjaa hitaasti hiuksissa ja pidä kuivaajaa samaan aikaan harjan perässä.


Puikkokihartimella saat aikaan luonnolliset kiharat. Puikkokiharrin on simppeli käyttää, se lämpenee nopeasti ja pitkä johto antaa liikkumisvaraa. Puikkokiharrin luovuttaa ionihiukkasia, jotka vähentää sähköisyyttä. Tsekkaa aiempi postaus pysyvien kiharoiden tekoon! 

Pakko laittaa kuvat myös näistä pakkauksista 😍 Kaikissa tuotteissa on kaunis paketti, kelpaa antaa vaikka joululahjaksi! Pakkaukset on kovia laatikoita, eli esim. matkustaessa laitteet voi säilöä näissä ilman pelkoa rikkoutumisesta. 


Kuvassa vasemmalla avaamaton puikkokihartimella tehty kihara ja oikealla sormin avattu kihara. Muista aina avata kiharat harjalla tai sormilla, jolloin ne näyttävät luonnollisemmilta.

BeautyH:lla on mahtava tarjous 3in1 setistä! Saat suoristusraudan, hiustenkuivaajan sekä puikkokihartimen melkein 100€ alennuksella. Käy tsekkaamassa tarkemmat tiedot BeautyH:n sivuilta ♥

Kommentit