♥ HIUSTEN SUORISTAMINEN

💎 Tämä postaus on tehty yhteistyössä BeautyH:n kanssa 💎

Sain BeautyH:lta testiin heidän tuotteitaan ja tällä kertaa esittelyssä on muotoiluraudat H2D Black ja H2D Rose Gold. Molemmissa raudoissa on laadukkaat turmaliinilevyt jotka lämpenevät nopeasti ja lämpötila on säädettävissä 90-230C välillä. Muista raudoista poiketen näissä on lisäksi infrapunavalo, jonka ansiosta hiuksia voi muotoilla pienemmällä lämpötilalla sekä ionigeneraattori, joka vähentää hiusten sähköisyyttä. Näistä löytyy myös automaattinen virrankatkaisu (1h), joten ei tarvi stressata jäikö rauta päälle. 


Muotoilurauta on ollu itelle ehdoton väline viimiset kymmenen vuotta. Hyvään rautaan kannattaa panostaa. Halvoissa raudoissa on usein huonolaatuiset levyt, jotka vaikuttavat lopputulokseen ja hiukset ei välttämättä liu'u niiden läpi sulavasti. 

Kapeampi rauta sopii parhaiten lyhyiden tai puolipitkien hiusten, otsiksen ja hiusrajojen hiusten viimeistelyyn. Näitä saa ruusukullan lisäksi mustan ja kullan värisenä. Mutta voi jummi, tää leveä rauta! Nopeuttaa suoristamista huomattavasti etenkin pitkässä hiuksessa.


VINKIT HIUSTEN SUORISTAMISEEN
Jos suoristat hiuksia pesun jälkeen, lisää kosteisiin hiuksiin muotoilutuote, esim. suoristava voide ja kuivaa hiukset täysin kuiviksi. Jos rauta sihisee, hiukset ovat liian kosteat ja saatat vaurioittaa hiuksiasi. Jos suoristat kuivia hiuksia, käytä tukea antavaa lämpösuojasuihketta. 

Aloita suoristaminen niskasta ja etene ylöspäin. Tee kapeita osioita vaakasuuntaan ja pistä muut hiukset klipsillä kiinni ylös, pois tieltä. 

Ota osio ja aseta siihen ensin kampa ja sen jälkeen rauta, kuten alla olevassa kuvassa. Liu'uta kampaa ja rautaa rauhallisesti peräkkäin. Parin raudanvedon pitäisi riittää osion suoristamiseen. Jos näin ei tapahdu, lisää rautaan lämpöä tai tarkista ettei osio ole liian paksu. Hento hius tarvitsee vähemmän lämpöä suoristuakseen, kuin paksut karheat hiukset.


Kiinnitä erityistä huomiota hiusrajojen suortuviin, jolloin saat lookista huolitellun näköisen. Lisää lopuksi hiukan hiusöljyä tai muuta kiiltoa antavaa tuotetta ja suihkauta lakkaa päälle.

Muotoilurautaa kutsutaan usein suoristusraudaksi, mutta näillähän voit tehdä myös kiharaa tai mutoilla vain latvat! Kiharaa saa aikaiseksi, kun laittaa hiusosion normaalisti raudan väliin ja kiepsauttaa raudan ympäri, kuten alla olevassa kuvassa.


💎BeautyH tarjoaa normaalihintaisista tuotteistaan -20%, kun tilaat sähköpostilla ja mainitset koodin Marika-20%💎 

Kommentit