♥ CURLS CURLS CURLS

💎 Tämä postaus on tehty yhteistyössä BeautyH:n kanssa 💎

Sain BeautyH:lta testiin heidän tuotteitaan ja tässä postauksessa on esittelyssä sauvakihartimet. H2D kihartimissa on vaihdettavat päät, jolloin yksi laite riittää erikokoisten kiharoiden tekoon. Päät on helppo vaihtaa, laite lämpenee nopeasti ja lämpö on säädettävissä. Pitkä ja kääntyvä johto helpottaa työskentelyä. Erikoisuutena näissä on infrapunavalo, joka saa hiukset muotoutumaan normaalia alhaisemmassa lämpötilassa.H2D X5 laatikon sisältä löytyy halkaisijaltaan 19mm, 25mm, 32mm, 9/18mm vaihtopäät, sekä kaksipäinen vaihtopää. 
H2D X3 setissä on halkaisijaltaan 19mm, 25mm ja 32mm vaihtopäät.
Alemmassa kuvassa näkee millaista kiharaa minkäkin koon puikko tekee (aukiharjaamaton hius).


VINKIT KIHAROIDEN TEKEMISEEN
Jos teet kiharat hiustenpesun jälkeen, lisää kosteisiin hiuksiin muotovaahto ja kuivaa hiukset täysin kuiviksi. Jos teet kiharat kuivaan hiukseen, käytä tukea antavaa lämpösuojasuihketta. 

Halutessasi hyvin kestävät kiharat käy tyvi läpi volyymiraudalla ja lisää halutessasi hiuspuuteria. Moonalle tein ensin alaosan kiharat ja ennen yläosan kihartamista tupeerasin tyvialueen. 


Aloita kihartaminen niskasta ja etene ylöspäin. Tee osiot vaakasuuntaan ja laita muut hiukset klipsillä kiinni ylös. Ota tarpeeksi pieniä osioita, koska jos osio on liian paksu, raudan lämpö ei vaikuta ulompiin hiuksiin ja hius ei kiharru.

Kieputa hius tiukasti puikon ympärille, pidä hetki ja valuta kihara kädellesi ja anna sen hetki jäähtyä rullalla kuten ylemmässä kuvassa. Jos kiharasta tulee huono, niin anna sen hetki jäähtyä ennen kuin alat työstämään sitä uudelleen, koska liian kuumana hius ei muotoudu. 


Aukiharjaa kiharat sormilla haroen, jotta lopputuloksesta tulee luonnollinen. Halutessasi voit lisätä käsiin hiukan hiusöljyä tai muuta kiiltoa antavaa tuotetta. Lopuksi suihkauta päälle lakkaa.

Jos teet isoja kiharoita tai kiharoiden pitää kestää pitkään, jätä aukiharjaaminen myöhemmäksi (kuten Moonan kiharat jätettiin nyt aukiharjaamatta, jotta ne kestävät yövuoron töissä).

Moonan kiharat tehtiin H2D X5 setin 32mm vaihtopäällä.

PLUSSAT                                                                       
+ lämpenee nopeasti, lämpö säädettävissä                 
+ vaihtopäät, ei tarvitse useampaa laitetta                        
+ pitkä ja kääntyvä johto       
+ kuumuudensuojahansikas setin mukana

MIINUKSET
- vaihtopäiden päitä ei ole suojattu
Tää on vain tottumiskysymys, mutta oon ite tottunut kihartimeen jonka päässä on kuumuudelta suojaava muoviosa ja sen kanssa en ole tarvinnut suojahansikasta.


💎BeautyH tarjoaa tuotteistaan -15%, kun tilaat sähköpostilla ja mainitset koodin Miau15%💎 
Tarjous on voimassa lokakuun loppuun asti.

Kommentit